Meny Lasse og Lise`s Hundehotel - Telefon 915 10 205

  Startside

  Om oss

  Om hotellet

      Om oppholdet

      Betingelser

  Veterinærtjenester

      Spm. til veterinær

  BESTILLING

      Bestillingsskjema

      Før levering

  Pris og åpningstider

  Kontakt

  Gjestebok

  Kart

PRIS OG ÅPNINGSTIDER


Priser:
Oppdaterte priser fra 1.1.2018
Vi har faste dagspriser. Pris for en hund er kr 320.- pr dag. For to hunder som bor sammen kr 500.-. Da regner vi fra og med den dagen hunden leveres til og med den dagen hunden hentes.

Vi gir også rabatt for flere hunder, ta kontakt for nærmer opplysninger. Vi tar kun forskuddsbetaling, kontant eller kort, ved levering.


Åpningstider:
Vi har gode åpningstider og vi ber alle våre kunder om å være vennlig å levere eller hente hunden innenfor disse tidene:

Mandag til fredag 08:00 til 19:00

Lørdag 12:00 til 14:00

Søn- og helligdager 12:00 til 19:00

Det er også muligheter for levering eller henting etter åpningstid, mellom 19:00 og 21:00 på hverdager. Dette må avtales i god tid på forhånd. Gjelder ikke lørdager. Det vil bli en tilleggskostnad pr hund. NB: Gjelder ikke i høysesongene!

Er du ny kunde så er du og din beste venn velkommen på besøk til oss før oppholdet. Våre gjester trenger ro og rutiner som vi må følge opp så besøket må avtales på forhånd. Da kan vi ta oss tid til en koselig prat med dere. Besøk er mulig i åpningstiden ukedagene fra mandager til torsdager. NB: I juni, juli og august kan vi dessverre ikke ta i mot besøkende.Logg inn